Blog

5 goede redenen om aan de slag te gaan bij Umicore

top-employer.jpg Schone technologie voor een schonere wereld?
It’s not magic. It’s you.


1. Je draait mee aan de top van technologie
Of het nu in recyclage is, de productie van materialen of Onderzoek & Ontwikkeling, bij ons werk je bijna altijd met toptechnologie die wereldwijd standaarden zet. Niet technologisch opgeleid? Ook in sales, logistiek, finance of ICT zijn de uitdagingen groot bij ons.

2. Je werkt mee aan een schonere wereld
Volgens Global100.org zijn wij één van de duurzaamste bedrijven ter wereld. Bij ons zet je elke dag toptechnologie in voor een betere wereld. Goud uit een oude gsm? Een droomwagen op stroom? Emissies verminderen met edele metalen? It’s not magic, it’s you.

3. Je kiest voor een Top Employer
Verloning en bijkomende voordelen, opleiding, carrièremogelijkheden en organisatiecultuur: daarop scoren wij heel hoog volgens onafhankelijk onderzoek door Top Employers Institute. En je kunt ook rekenen op: een prima balans werk-privé, veel ruimte om te groeien en een open en eerlijke sfeer.

4. Je geeft je loopbaan een solide basis
Umicore is een solide internationale groep met 8 vestigingen in België. In elke site staat de sterke Umicore Groep achter je met alle voordelen van een wereldspeler, internationale contacten inbegrepen. Plus: onze vestigingen zijn geen giganten. Dat betekent: korte communicatielijnen en snelle resultaten.

5. Je maakt onze magie waar
De magie van toptechnologie? Het zijn onze ruim 3.000 medewerkers in België die de magie elke dag waarmaken. Jij kunt een van hen zijn. Wij zijn altijd op zoek naar m/v’s met een hart voor technologie: operators, productiemedewerkers, ingenieurs, economisten, scheikundigen, ICT’ers, commercieel of financieel talent, …

Onze mensen over onze magie
Ben Thijs - Operations Manager at Umicore Precious Metals Refining Hoboken
Bij Umicore word je ondersteund door een heel divers team en krijg je veel vrijheid in een uitdagende en opwindende omgeving.

Charles Stuyck - Sales and Business Development Manager UBR
Umicore biedt mij als geen ander bedrijf de vrijheid en de variatie in mogelijkheden waarnaar ik op zoek was.

Tim Schoenmakers - SAP Senior Project Leader
De diversiteit maakt een ICT-job bij Umicore zo boeiend. In mijn loopbaan kreeg ik de kans om veel verschillende productie-omgevingen, business processen en mensen te leren kennen – ook in het buitenland.

Dit doen wij bij Umicore.
>> Bekijk het filmpje

Hoe is het om bij Umicore te werken? Thomas en Jasmien vertellen je er alles over.
>> Bekijk het filmpje van Thomas Martens
>> Bekijk het filmpje van Jasmien Pauwels

De magie zelf meemaken? Ga naar www.jobs.umicore.be.