Blog

Werken bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen: Khadija Hamdaoui

Fullres_Khadija-4_1.jpg Khadija Hamdaoui is assistent-bedrijfsanalist:

"Ik werk sinds 2000 bij de afdeling Beheerscontrole van de Financiële dienst van het Havenbedrijf. Daarvoor werkte ik bij een ingenieursbureau.
Bij het Havenbedrijf startte ik als administratief medewerker met een contract voor bepaalde duur. Na een tijdje kreeg ik de kans om deel te nemen aan een selectie. Ik slaagde en ontving meteen een contract voor onbepaalde duur. Ondertussen ben ik doorgegroeid tot business-analist.
Ik sta in voor de aanmaak en de distributie van gestandaardiseerde en periodieke projectrapporten. Die worden ter beschikking gesteld aan de afdelingen en de eindgebruikers.
Mijn taak bestaat erin om data uit de verschillende informatiesystemen te onderhouden en transformeren, proactieve controles op te zetten, de projectplanning actueel te houden en de projectleiding te ondersteunen bij de verzending en het gebruik van de projectrapportering.
Mijn job geeft me een volledig beeld van de activiteiten en alle data van het Havenbedrijf. De taakinhoud is dus heel afwisselend. Bovendien biedt het Havenbedrijf mij een mooi loon en een uitgebreid pakket aan extra voordelen?
Het Havenbedrijf is een dynamisch bedrijf dat voortdurend evolueert en zich laat inspireren om met zijn tijd mee te gaan."

Fact Sheet
Werkt bij het Havenbedrijf sinds: 2000
Afdeling: Beheerscontrole
Kennis & ervaring: administratief medewerker, assistent-bedrijfsanalist