Blog

Samen kijken en meewerken aan nieuwe ideeën

bdo.jpg Tax – Emmanuelle Degezelle
Ik heb gekozen voor BDO omdat onze organisatie iedereen de mogelijkheid geeft om zich of haar te ontplooien binnen verschillende domeinen. Ik ben fiscalist, maar ook voor een groot stuk een generalist.
Ik kan mij niet herinneren dat er al één dag is geweest die vergelijkbaar is met een andere … Aangiften voorbereiden, adviesverlening rond vastgoed, aanvullende pensioensopbouw, herstructureringen, financieringen, … en zo kan ik nog eventjes doorgaan. Geloof me … wie kiest voor BDO … kiest voor een gevarieerde dag en weekprogramma. En alleen zo kan je op termijn een goeie adviseur worden. En daar houden mensen van en dat maakt BDO zo speciaal.
 
Audit – Marlies Polfliet
Tijdens mijn studies had ik nog geen enkel idee hoe ik mijn toekomstige loopbaan wou invullen. Wat ik echter wel wist was dat het een gevarieerde en uitdagende functie moest zijn. Deze twee eigenschappen heb ik zeer zeker teruggevonden in mijn huidige functie als financiële auditor bij BDO.
 
Zo werk je, als auditor, mee aan projecten bij bedrijven van verschillende groottes (van KMO’s tot multinationals) in zeer diverse sectoren. Telkens werk je samen met een ervaren team en kom je in contact met alle aspecten van het bedrijf. Je krijgt de kans om veel ervaring op te doen en door te groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheid. Kortom elke dag geeft een nieuwe uitdaging.
 
Corporate Finance – Arnaud Boes
Ik heb altijd gedroomd van een variërende job in de financiële wereld en BDO Corporate Finance bood mij deze kans. Je krijgt de mogelijkheid om in een snel tempo verschillende projecten te realiseren in verschillende sectoren (van KMO’s tot multinationals) en in verschillende domeinen zoals due diligence, business planning, financiering, herstructureringen, waarderingen enz. BDO geeft je de kans om je zelf persoonlijk en professioneel te ontplooien en je wordt omringd door heel ervaren collega’s die je dagelijks bijstaan en nieuwe zaken bijleren.
Bovendien verschilt BDO van de andere ondernemingen in dezelfde sector door het informele karakter en de flexibiliteit. BDO staat open voor ideeën en is bereid om samen te kijken naar en mee te werken aan de mogelijkheid tot uitvoering van deze nieuwe ideeën.