Werkgever

Bij Carrefour werken bijna 11.500 mensen. Zij oefenen wel honderd verschillende jobs uit: van kassierster tot financieel expert, van logistiek specialist tot winkeldirecteur. Waar jij straks terechtkomt? Dat heeft uiteraard met je competenties en ambities te maken. Zolang je maar weet dat geen enkele job bij Carrefour een eindstation is: er is altijd ruimte om te groeien.

Deloitte is met meer dan 3200 medewerkers in België de grootste organisatie op het gebied van Audit & Risk Advisory, Accountancy, Tax, Consulting en Financial Advisory. Onze dienstverlening richt zich zowel naar de grootste nationale en internationale ondernemingen als naar kmo’s, de publieke sector en non-profit organisaties.

Lidl groeit razendsnel. Niemand opent meer winkels en vernieuwt ingrijpender dan wij. Maar vooral: niemand wint meer harten van nieuwe klanten. Met onze verse groenten en ons lekker brood. Het geheim van dat succes? Dat zijn onze 6.500 medewerkers. In onze winkels, distributiecentra en op onze kantoren. Want Lidl groeit op het ritme van zijn medewerkers. Groei mee.

Brussel leeft.
En samen met ons kan je de stad laten bruisen door ons te helpen bij de uitwerking van onze projecten en trajecten. Zo voer je jaarlijks 370 miljoen reizigers naar het werk, naar huis of naar het restaurant, naar het park of naar een afspraak met vrienden,… en dit samen met meer dan 8000 toffe collega’s en voor een aantrekkelijk loonpakket. De MIVB wil vooruit. Met jouw competenties erbij kan dat alleen maar beter!

Roularta Media Group wil als multimediabedrijf op een duurzame manier waarde creëren ten voordele van haar lezers, surfers, kijkers, luisteraars, haar klantenadverteerders, haar medewerkers en haar aandeelhouders. RMG lanceerde in de voorbije decennia de grootste kranten van het land: Streekkrant en De Zondag. Daarnaast creëert RMG magazines waaronder Knack en zijn ze voortdurend bezig met het uitbouwen van digitale initiatieven zoals Proxistore, Digilocal, Storesquare ...

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren baanbrekende projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg.
We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgisch overheidscloud. Samen met meer dan 1750 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf. Bij ons kun je elke dag toptechnologie inzetten voor een betere wereld. Of dat nu in Catalysis Recycling of in Energy & Surface Technologies is. Goud uit een oude gsm? Een droomwagen op stroom? Emissies verminderen met edele metalen? It’s not magic. It’s you.

VDAB werkt aan een transparante en dynamische arbeidsmarkt in Vlaanderen. We zijn er om vraag en aanbod zo efficiënt mogelijk op elkaar af te stemmen. Daarvoor kunnen we rekenen op de dagelijkse inzet van 4800 medewerkers in meer dan 100 vestigingen. Je komt bij ons terecht in een moderne en innovatieve organisatie. We bieden, dankzij talrijke nieuwe werkvormen, onze medewerkers kansen op een persoonlijke ontwikkeling en de ruimte voor een goede balans tussen werk en privé.