Werkgever

VDAB

VDAB werkt aan een transparante en dynamische arbeidsmarkt in Vlaanderen. We zijn er om vraag en aanbod zo efficiënt mogelijk op elkaar af te stemmen. Daarvoor kunnen we rekenen op de dagelijkse inzet van 4800 medewerkers in meer dan 100 vestigingen. Je komt bij ons terecht in een moderne en innovatieve organisatie. We bieden, dankzij talrijke nieuwe werkvormen, onze medewerkers kansen op een persoonlijke ontwikkeling en de ruimte voor een goede balans tussen werk en privé.

vdab.jpg

Activiteit: We organiseren arbeidsbemiddeling, opleiding en loopbaanadvies.
We geven informatie om een baan te vinden, we helpen met het opmaken van je cv, je krijgt vacatures en je kunt bij ons opleidingen volgen.

Hoofdkantoor: Brussel

Aantal personeelsleden in België: 4747

Carrièremogelijkheden in buitenland: Nee

Carrière

Getuigenis van werknemers:

“De cursisten waarmee ik werk, zijn heel gemotiveerd. Dat maakt opleiding geven en kennis overbrengen heel aangenaam. Aan het einde van de opleiding help ik de cursisten om een leuke en geschikte job te vinden. Als ze goed terechtkomen, dan haal ik daar echt veel voldoening uit. Ook de contacten met de bedrijfswereld, maken mijn job spannend en uitdagend.”
(Koen, instructeur)

Carrièremogelijkheden:

Bij VDAB kan je met praktijkgerichte beroepservaring aan de slag als instructeur en doorgroeien naar teamleider. We hebben heel veel bemiddelaarsfuncties op bachelorniveau. Daarin ga je bemiddelen tussen werkgever en werkzoekende of werknemer. Ook hier kan je doorgroeien naar teamleider. Wij zijn ook steeds op zoek naar inspirerende leidinggevenden met coachende vaardigheden.

Gezochte profielen:

VDAB zoekt overwegend mensen met studieniveaus van bachelor of master in de meest uiteenlopende richtingen. Voor onze instructeurs volstaat een grondige, praktijkgerichte beroepservaring.

Selectieprocedure:

Als instructeur leg je een theoretisch en praktisch examen af, geef je een proefles, neem je deel aan een jurygesprek en ga je naar een psychotechnische screening. Voor de andere profielen is er een jurygesprek en psychotechnische screening. Afhankelijk van de functie organiseren we extra proeven.

Solliciteren

VDAB
Contact: Iris Indesteege
Keizerslaan 11
1000 Brussel
02 506 15 04
iris.indesteege@vdab.be
http://www.vdab.be