Werkgever

Smals

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren baanbrekende projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg.
We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgisch overheidscloud. Samen met meer dan 1750 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

smals_1.jpg

Activiteit: Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

Hoofdkantoor: Brussel

Aantal personeelsleden in België: 1750

Carrièremogelijkheden in buitenland: Nee

Carrière

Getuigenis van werknemers:

Suzan, Java Developer
"Als schoolverlater kreeg ik ruim vier jaar geledenmeteen de kans om mee te werken aan grote ICT-projecten met concrete, positieve resultaten, bijvoorbeeld rond ouderenzorg en de versnelde terugbetaling van dure medicatie. Smals investeert ook fors in opleiding. Zo volg ik sinds kort een intern opleidingstraject om door te groeien tot Senior Developer."

Carrièremogelijkheden:

Al onze medewerkers hebben een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin ze samen met hun teamleader bepalen welke opleidingen nodig zijn om hun ICT-kennis up-to-date te houden.
Daarnaast bieden diverse interne opleidingstrajecten jonge ICT-professionals de kans om door te groeien naar een senior- of managementfunctie of een technisch expert te worden in hun vakgebied.

Gezochte profielen:

Als ICT-dienstverlener heeft Smals altijd uitdagende opportuniteiten voor informatici: Java & .Net Developers, Functional & Business Analysts, ICT Project Leaders, System Engineers, Information Security Experts, IT Architects,…

Selectieprocedure:

Solliciteren bij Smals begint op www.smals.be. Vul het online sollicitatieformulier in van de vacature die je verkiest en laad je cv op.
Heb je het juiste profiel, dan nodigen onze recruiters je graag uit voor een gesprek waarin zij Smals aan je voorstellen en luisteren naar jouw verwachtingen.

Solliciteren

Smals
Contact: Lydia Oomen
Fonsnylaan 20
1060 Brussel
02 787 53 16
lydia.oomen@smals.be
www.smals.be/jobs